5 TRENDURI CARE RĂMAN ÎN 2018...ȘI 4 CARE SUNT OUT

Verdict.ro
December 4, 2017
December 4, 2017

„IS THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR”. Da, așa este!  Suntem în luna decembrie, luna cadourilor și un moment prielnic pentru a-ți revizui garderoba. În mod cert, cele mai multe dintre piesele pe care le-ai achiziționat în 2017 vor fi OUT of FASHION în următorul sezon, cel puțin pentru un moment. Nu este cazul să le arunci. Moda revine, iar accesoriile tale vor fi din nou în tendințe. Noi am pregatit o listă cu 5 treduri care rămân valabile și în 2018, dar și 4 item-uri pe care ar fi bine să le pui în „stand by”, în dulapul tău.

 

Say welcome to…

ITEM-URI STRĂLUCITOARE 

Accesoriile strălucitoare sunt și vor rămâne în tendințe și în 2018.  Glitter-ul, lurex-ul sau lame-ul sunt la mare căutare. Toate acestea te vor face să strălucești în acest sezon și îți vor oferi, totodată, o notă sărbătorească. Noi îți propunem câteva variante pe care le puteți purta în această iarnă.

COSTUME

Taioarele au revenit și sunt pe cel mai înalt val al trendului. Costumul a revenit în trend, iar asocierea acestora cu ținutele angajaților corporatiști a dispărut. Sunteți liberi să purtați costume. Sunt cool și moderne. Chiar dacă optezi pentru un costum sau pentru un simplu blazer, ambele variante pot fi o alegere corectă. Iată ce îți propunem pentru acest sezon.

ACCESORIILE ALBE

Accesoriile albe au puterea de a-ți revigora instant look-ul. De exemplu, o pereche de botine albe ar putea părea imposibil de purtat în acest sezon, dar nu este așa. Nu există nicio regulă despre cum și când ar trebui să fie purtate. Uite ce îți propunem.

 

UMERI PROEMINENȚI

Acei umeri voluminoși, proeminenți s-au întors! Ce bine, că tare frumoși mai sunt, iar părinții vă vor aprecia mai mult ținutele de acum înainte. Epoleții anilor ’80 sunt din nou în mare vogă. Fie că sunt drepți, fie că sunt rotunzi sau creți, umerii proeminenți sunt un detaliu retro foarte apreciat în momentul acesta. Iată câteva propuneri pe care le-ai putea purta acum.

 

TRENCH COAT-UL ȘI CULORILE PASTEL

Trench Coat-urile sunt un basic în garderoba noastră. Comode și în tendințe. De asemenea, culorile pastel sunt cea mai nouă alegere în materie de culori a caselor de modă, iar pastelul este cea mai versatilă tendință.

 

Say bye, bye  to…

CHOKERS

Investiți în accesorii statement precum o pereche de cercei. Spuneți la revedere chokerelor, cel puțin o vreme.

JACHETELE BOMBER

Bobmberele au fost detronate de nou-venitele blazere.

UMERI GOI

Bye bye, umeri goi! Puloverele, rochiile sau topurile cu umerii descoperiți sunt OUT în următorul sezon. Look-ul acela boho pe care îl conferă astfel de piese vestimentare a apus. Dar, vestea n-ar trebui să vă întristeze prea tare fiindcă designerii propun o altă abordare a acestui look. Uite ce s-a propus pentru următorul sezon:

 

LUNGIMI MAXI

Nu suprapune un item supradimensionat peste altul la fel de evident. Încearcă să faci combinații versatile. Pune-ți o rochie/pulover maxi peste o pereche de cizme înalte.

Produsele se pot găsi pe următoarele site-uri: net-a-porter.com, revolve.com, nordstrom.com, barneys.com și stylebop.com


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !