Accesoriile favorite ale vedetelor: pălării, șepci, caschete! Tu ce alegi?

Verdict.ro
January 7, 2018
January 7, 2018

Poate că cel mai important atuu al unui stil vestimentar reușit este persoanlizarea. Interpretarea tendințelor într-o manieră proprie, mixarea pieselor cu originalitate și adăugarea unor item-uri surprinzătoare este cheia succesului pentru apariții stilate, actuale și de ce nu, memorabile!

In ultima perioadă, accesoriile de cap au revenit puternic în modă, fiind folosite pentru a adăuga tocmai acel factor de originalitate necesar unor ținute reușite, uneori foarte simple, alte dăți eclectice și nonconformiste.

Desigur, și sezonul pe care îl tranzităm încurajează integrarea accesoriilor de cap în ținutele de zi și de seară, însă ele pot deveni ușor o marcă stilistică personală, indiferent de anotimp.

Vedetele au redescoperit și ele aceste piese și au ales modele ”asortate” stilului vestimentar care le-a consacrat pe fiecare.

Sapca sport, modelul clasic, este potrivită unei direcții stilistice extrem de apreciate acum: glam-sport! Antonia, adeptă a ținutelor confortabile, sport, a ales o șapcă ce îi completează look-ul relaxat, făcând echipă bună cu tenișii, pantalonii sport și geaca de fâș!

Pălăria tip caschetă, inspirată din uniformele miliatare, are parte de o revenire spectaculoasă, fiind foarte versatilă și deci potrivită unei diversități de ținute, mai ales alături de piese de inspirație masculină. Ilinca Vandici și Lavinia Pîrva au ales acest model, pe care ambele l-au completat cu ajutorul unor bijuterii statement, extrem de feminine – o broșă și un colier maxi de perle.

Monica Bîrlădeanu, fidelă stilului boho-chic, a mizat pe o pălărie în această direcție. O variant perfectă și pentru tine dacă adori același stil vestimentar, relaxat și   nonconformist.

O altă variantă ce se bucură de apreciere în acest sezon este turbanul. O alegere neașteptată, este alegerea potrivită pentru cele ce  adoră hainele feminine și au un stil vestimentar cu influențe elegante. Andreea Berecleanu a ales un turban din piele, asortat cu o fustă din același material.

Dacă preferi stilul retro, iar pălăriile clasice te atrag, atunci te poți să te inspiri din alegerile făcute de Ana Morodan sau Andreea Balaban, ambele alegând modele deosebite de pălării. Chiar și un joben poate să îți complete ținutele originale, dacă îndrăznești să îl porți. A făcut-o Dana Rogoz, iar rezultatul a fost apreciat!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !