Fashion

Adevăratul motiv pentru care Jessie J poartă doar pantaloni cu talie înaltă

andreea voicu
May 14, 2019 12:24 PM

Sătulă să mai fie judecată de cei din jurul său, Jessie J a s-a decis să spună adevăratul motiv pentru care alege să poarte doar pantaloni cu talie înaltă. Celebra cântăreaţa a publicat un mesaj pe contul de Instagram, extrem de apreciat de fanii săi.

Adevăratul motiv pentru care Jessie J poartă doar pantaloni cu talie înaltă

Ea a mărturisit că întotdeauna alege să poarte numai pantaloni sau fuste cu talie înaltă pentru a ascunde un tatuaj scris greşit, la nivelul şoldului.

‘Da, tatuajul meu înseamnă ‘nu te pierde în calea spre succes’. Da, sunt versurile mele. Da, eu le-am scris. Da, tatuajul este scris greșit. Da, l-am făcut în Essex. Da, aveam doar 18 ani. Da, acesta e motivul pentru care port mereu doar haine cu talie înaltă’, s-a destăinuit artista de 31 de ani pe Instagram.

Tatuajul pe care Jessie J îl are pe șoldul drept este scris incorect, forma corectă a expresiei ‘don’t loose who you are’ este ‘don’t lose who you are’.

În 2018, Jessie J rupea tăcerea şi mărturisea publicului că nu va putea să aibă copii niciodată, pe cale naturală. Mărturiile solistei veneau la câteva luni după ce începuse o relaţie cu actorul Channing Tatum.