Fashion

August 19, 2019 19:54 PM

STREET STYLE

Rochiile de acest tip nu se vor demoda niciodată, iar ele devin cu atât mai valoroase cu cât i se potrivesc tipologiei purtătoarei. Sandalele open-toe cu vârf rectangular sunt actuale și potrivite ținutei.

Fashion

August 19, 2019 19:57 PM

STREET STYLE

Compleul bej are un fit impecabil, iar zona în care se plasează i se potrivește pe deplin siluetei și fizionomiei doamnei. Sandalele în aceeași nuanță de bej sunt un plus de rafinament, în timp ce geanta tip sac bleu este pata de culoare necesară pentru a scoate ansamblul din anonimat.

Fashion

August 19, 2019 19:56 PM

STREET STYLE

Tricoul tie-dye este alăturat imprevizibil pantalonilor de piele cu talie înaltă, iar în combinație cu clutch-ul și ochelarii colorați, efectul vizual este unul plăcut. Pantofii sunt interesanți și se potrivesc pe deplin în această ținută.

Fashion

August 19, 2019 19:55 PM

STREET STYLE

Șosetele înalte au un comeback, iar Prada este brandul care a dat startul acestei noi tendințe. Pantalonii sunt o piesă frumoasă, iar nuanța lor funcționează perfect cu marea de negru în care sunt plasați. Totuși, maioul de sub bluza din tulle ar fi putut avea o linie dreaptă in zona […]

August 20, 2019 11:46 AM

Tunsori cu breton. Cele mai în vogă variante

Impulsul unei schimbări de look, respectiv a unei tunsori cu breton, este cunoscut fiecăreia dintre noi. Fie că este după o decepție în dragoste, sau odată cu schimbarea anotimpului, nevoia unui fresh start se resimte prima dată la nivelul hairstyle-ului. Iar când suntem „bombardate” cu imagini cu franțuzoaice nonșalante, cu bretonuri […]