Adidas, prima reacție în scandalul în care e implicat Kanye West

alexandra dutu
May 4, 2018
May 4, 2018

Kasper Rorsted, managerul Adidas AG, susține că este foarte importantă pentru strategia companiei colaborarea cu Kanye West. Cu toate astea, brandul de articole sportive va reuși să depășească întreruperea relației cu controversatul rapper.

Kasper Rorsted a declarat, joi, că ”Adidas nu susține” comentariile lui Kanye West, care a spus că sclavia a fost o alegere, după ce mai înainte declarase la Bloomberg TV că rapperul era un ”creator fantastic” și că are o mare contribuție în promovarea articolelor sportive, în SUA.

Sneakerșii Yeezy Boost au ajutat brandul să se mențină în atenția publicului, însă hainele lui Adidas Originals se adresează unui public nișat.

Compania a avut o creștere a vânzărilor în 2017, însă apoi a scăzut și se pare că totul s-a produs din cauza lui Yeezy, potrivit bloomberg.com.

Se pare că grupul înregistrează și o scădere a vânzărilor Reebok, care în primul trimestru au fost mai mici cu %, așa că Adidas ar trebui să regândească o revigorare a acestuia sau să ia în considerare vânzarea lui.

Share

Asemănătoare