Fashion

Fiica cea mică a familiei Kardashian, model pentru fata Andreei Esca! Alexia Eram și-a sărbătorit majoratul într-o ținută identică cu a lui Kylie Jenner

andreea voicu
September 1, 2018 12:09 PM

Vineri, 31 august, fiica Andreei Esca a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Alexia Eram și-a sărbătorit majoratul, înconjurată de familie și prietenii apropiați.

Pe aceeasi temaSilvia Dumitrescu a făcut show la Cerbul de Aur! Cum s-a îmbrăcat artista

Alexia a fost surprinsă de cei dragi încă de la miezul nopții, iar iubitul ei i-a adus un buchet mare de trandafiri. Complici au fost chiar părinții adolescentei, Andreea Esca și soțul său, care s-au înarmat cu tort, baloane, confetti și bună dispoziție, pentru a-i face Alexiei primele momente la 18 ani de-a dreptul memorabile.

Vineri seară a urmat party-ul, organizat într-un club de fițe din Capitală, la care au luat parte sute de invitați. Nu a putut lipsi cel care ii este iubit de doi ani, cântărețul Mario Fresh. Cum s-au distrat vedetele, dar și de ce surprize a avut parte fiica Andreei Esca la petrecerea de majorat, aflați AICI.

Fiica cea mică a familiei Kardashian, model pentru fata Andreei Esca!

Fiica Andreei Esca a vrut ca în ziua în care împlinește 18 ani să aibă o apariție de neuitat. Și chiar a reușit. Alexia Eram a îmbrăcat o superbă salopetă albă, cu franjuri și extrem de decoltată, creată de Dolls House, care i-a venit de minune.

Însă alegerea sa nu a fost una la întâmplare. Se pare că Alexia Eram a avut și un model atunci când a venit vorba de vestimentația aleasă pentru acest eveniment special din viața ei.

Mezina familiei Kardashian a inspirat-o pe Alexia în alegerea ținutei. Mai mult de atât, și coafura adolescentei a fost identică cu cea a surorii lui Kim Kardashian.

Kylie Jenner, fiica cea mică a familiei Kardashian, a îmbrăcat fix același jumpsuit alb, în urmă cu un an, atunci când a mers în vacanță în Costa Rica, împreună cu surorile sale.

Și aceasta nu este singura. Rihanna a purtat același jumpsuit, dar în varianta verde. Superba salopeta costă în jur de 340 de lire, adică aproximativ 1700 de lei.

Ultimele zile au fost pline de cadouri și voie bună pentru familia Andreei Esca. Dacă în 29 august, prezentatoarea Știrilor PRO TV a împlinit 46 de ani, două zile mai târziu, fiica sa, Alexia Eram, a sărbătorit majoratul.

“Boy Bye” Back In Stock ? KylieCosmetics.com

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on