Fashion

Alina Eremia este noul jurat de la „Bravo, ai stil!”

nicoleta.ispasescu
March 12, 2019 23:41 PM

Emisiunea fenomen „Bravo, ai stil!” va avea săptămâna aceasta un nou jurat, nimeni alta decât frumoasa Alina Eremia.

Artista va fi prezentă în platoul show-ului timp de patru ediții consecutive, inclusiv în Gala eliminatorie, când va putea decide cine pleacă acasă.

Este cea de-a zece săptămână de competiție a show-ului de fashion „Bravo, ai stil!”, difuzat de Kanal D și promite schimbări majore, provocări și surprize, atât pentru jurații emisiunii, cât și pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România.

Alina Eremia este noul jurat de la „Bravo, ai stil!”

Alina Eremia este una dintre cele mai bune voci feminine din România care, pe lângă vocea extraordinară, este și o fashionistă covinsă. Prin urmare, poziția de jurat la „Bravo, ai stil!” i se potrivește mănușă.

Săptămâna aceasta formula juraților de la „Bravo, ai stil!” este întregită de Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, un trendsetter în materie de modă și stil.

Artista mărturiseste că are mari emoții, odată cu noua experiență pe care o va trăi pe parcursul acestei săptămâni.

„Este o experiență nouă pentru mine, am foarte mari emoții, trebuie să recunosc asta. Dar, în același timp, știu că mă voi acomoda foarte repede cu această postură de jurat. Niciodată nu port ceva care nu mă reprezintă, chiar dacă alegerea mea nu este pe gustul unora, altora; întotdeauna primează pentru mine să mă simt bine în pielea mea, să mă simt sexi”, spune Alina Eremia.