Fashion

Angelina Jolie, superbă în alb la un eveniment din Londra!

irina.letitia
November 25, 2018 09:24 AM

Este considerată în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume! Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, a strălucit într-o rochie albă la Festivalul de luptă împotriva stigmatizării prin film pentru prevenirea violenței sexuale în zone de conflict, organizat la Londra și al cărui co-fondatoare este.

Festivalul își propune să folosească puterea cinematografiei pentru a preveni discriminarea cu care se confruntă supraviețuitorii violenței sexuale în zone de conflict. 38 de filme și documentare au fost vizionate pe parcursul a două zile, având loc, de asemenea, ateliere, instalații de artă și expuneri de vitrine ale organizațiilor umanitare. Angelina a înființat inițiativa alături de William Hague în 2014, care lucrează cu cei afectați în țări precum Sudanul de Sud și Republica Democratică Congo.

Despre Angelina se știe că este o filantroapă convinsă, încă de când a fost martora crizei din Cambodgia sfâșiată de război, în timp ce filma pentru  ”Lara Croft: Tomb Raider” în 2001. De atunci, actrița și-a început activitatea umanitară, nefiind  la primul proiect de acest tip. In 2003, Angelina a înființat în Cambodgia o fundație umanitară, denumită Maddox Jolie-Pitt, după numele fiului de 17 ani al actriței, adoptat chiar din Cambodgia.

La evenimentul organizat la Londra, Angelina Jolie a strălucit, ca de obicei! Vedeta a purta o superbă rochie albă, midi, cu o centură în talie ce îi subliniază perfect silueta. Rochia Ralph & Russo, un brand pe care Angelina îl poartă des, a fost accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto clasici și cu un palton elegant, negru, pe deasupra. Angelina Jolie a purtat un machiaj simplu, scos în evidență de un ruj roșu puternic,.

Actrița s-a întreținut cu invitații, a ținut un discurs și a părut că se simte foarte bine în cadrul evenimentului.