Argintiu - culoarea sezonului! Uite ce ținute îndrăznețe au afișat vedetele de la noi!

Verdict.ro
November 17, 2017
November 17, 2017

Texturile metalizate revin în tendințe în fiecare sezon rece, argintyiul fiind cel care deține supremația, anul acesta. După cum Ovidiu Buta, stilistul nostru, a spus, argintiu este hit-ul momentului, dar aveți grijă cum îl purtați în perioada sărbătorilor de iarnă, ca să nu arătați precujm o craiasă a zăpezii modernă. Prin urmare, aveți grijă cum îl dozați.

Până atunci, însă, mai aveți câteva săptămâni la dispoziție să purtați argintiu așa cum vă doriți. Aveți liber la imaginație. Și, deși pare greu de crezut, una dintre cele mai bune nuanțe pentru a mixa argintiul este… argintiu. Da, o rochie argintie purtată cu cizme sau cu pantofi tot argintii. Sau, pentru cele mai îndrăznețe, chiar cu auriu! Nu vă feriți de astfel de mixuri, sunt extrem de moderne și stylish!

Vedetele și bloggerițele de la noi s-au pliat imediat pe tendințe și au afișat multe piese argintii, la ultimele evenimente mondene. Pe cele care ne-au plăcut în mod special le găsiți în galeria foto! Inspirați-vă din stilul lor!

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !