ARTĂ SAU AVANGARDISM DUS LA EXTREM?

Irina Pana
March 12, 2018
March 12, 2018

Doi tineri din Montreal au dezvoltat un concept cel puțin „ridicol” atunci când îi auzi numele: Matieres Fecales (Materie fecală). Da, avangardismul acestora este dus la extrem, întru totul! De la modul în care cei doi tineri se îmbracă, până la fel în care se machiază. Sunt diferiți și au reușit să-și dezvolte un concept original și neobișnuit!

Machiajul de zombie (uneori gotic), încălțămintea care pare a fi o mutație genetică și hainele cu inspirații Victoriene, i-au propulsat pe tinerii de 22 și 24 de ani (Hannah Rose Dalton și Steven Raj Bhaskaran), în topul celor mai populare conturi de pe Instagram. În prezent, aceștia au 164.000 de followers, iar numărul acestora este într-o continuă creștere.

 

Day 1

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

Photo Credits: Instagram @matieresfecales


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !