Artificiul de styling pe care vedetele îl adoră: peruca! Iată cele mai cool alegeri!

Verdict.ro
March 29, 2018
March 29, 2018

Peruca a devenit unul dintre cele mai cool accesorii, unele dintre vedetele de la noi, precum Lora, Iulia Albu sau Raluca Bădulescu făcându-și un adevărat obicei din a etala peruci, la evenimente mondene și nu numai. Dacă, până nu de mult, vedeam aceste accesorii doar în videoclipuri, pentru a bifa o schimbare vizibilă de imagine, iată că acum părul fals este mai comun decât… o coafură noua, spre exemplu.

Raluca Bădulescu este cea care conduce detașat topul vedetelor care adoră perucile, având un motiv întemeiat: nu dorește să-și coafeze părul natural foarte des, pentru a nu-l strica. O motivație similară are și Iulia Albu, colega ei de platou, care refuză să se vopsească, prin urmare apelează la peruci, atunci când simte nevoia de o altă coafură. Ca să nu mai vorbim despre Lora, cea care și-a făcut o adevărată semnătură personală din a purta acest accesoriu inedit.

În galeria foto vă prezentăm cele mai reușite look-uri pornind de la peruci! Multe dintre acestea au fost o surpriză și pentru noi! Ție care îți place mai mult?

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !