Bella Hadid a purtat creația unui brand românesc la petrecerea de ziua ei

nicoleta.ispasescu
October 11, 2018
October 11, 2018

Bella Hadid a implinit 22 de ani, iar ziua ei a fost sărbătorită în New York alături de prietenii ei celebri și alături de iubitul ei, The Weeknd.  Acesta i-a făcut chiar o surpriză și a postat mai multe fotografii intime cu ei doi, cu descriere „La mulți ani, înger!”.

Din clipurile de la petrecere ne putem da seama că Bella a fost surprinsă când și-a văzut prietenii laolaltă în timp ce îi cântau „La mulți ani”. Cel mai probabil The Weeknd a complotat cu prietenii ei pentru a-i organiza o petrecere surpriză.

 

View this post on Instagram

 

#BellaHadid e #TheWeeknd at her bday party tonight.

A post shared by Bella Hadid Brasil (@bellahadidbrasil) on

Pentru această ocazie specială Bella Hadid a ales să poarte o creație a unui brand românesc. Da, ați auzit bine. Bella a arătat demențial, la petrecerea de ziua ei într-un corset din paiete, o curea din diamante și o pereche de pantaloni negri, care aparține brandului românesc Almaz.

Bella a completat ținuta cu o mulțime de chokere, foarte multe inele cu diamante pe aproape fiecare deget și multe brățări.

 

View this post on Instagram

 

Holy shit 💀 || #theweeknd #bellahadid

A post shared by lxoyal || Kayla (@llxoyal) on

Gigi Hadid a distribuit și ea o fotografie de la petrecerea surorii ei mai mici, în timp ce aceasta din urmă stătea lângă un tort imens.

„Sărbătorind-o pe incredibila mea surioară @bellahadid în seara aceasta! 22!!! Nu pot să cred. Faptul că strălucești mereu și împărtășești lumina ta iubitoare cu toată lumea, mă umple de mândrie și devin tot mai recunoscătoare în fiecare an pentru ce prietenă bună îmi ești. Te iubesc dincolo de cuvinte, fluture-înger. La mulți ani – meriți întotdeauna ce e mai bun!!!”

Petrecerea a avut ca laitmotiv fluturele, inclusiv tortul a fost acoperit cu mai mulți fluturi. Încăperea era și ea amenajată cu fluturi care „cădeau” din tavan.

 

View this post on Instagram

 

HER OUTFIT>>>>> || #theweeknd #bellahadid

A post shared by lxoyal || Kayla (@llxoyal) on

 

View this post on Instagram

 

#KendallJenner via Instagram Stories #BellaHadid

A post shared by Bella Hadid Brasil (@bellahadidbrasil) on


Share

Asemănătoare