Bereta roșie -accesoriul chic al ținutelor tale!

Verdict.ro
December 2, 2017
December 2, 2017

Anul acesta, accesoriile au fost ridicate la rang de vedete ale garderobei! Bijuterii, eșarfe, pălării, toate vin să upgradeze piese pe care le ai deja, oferindu-ți un aer sofisticat și stilat. Unul din accesoriile favorite ale sfârșitului de an este bereta, iar din toate beretele, cea roșie pare să fie câștigătoare, deoarece a fost integrată în cele mai cool ținute ale vedetelor de la noi, dar și din străinătate.

Intr-un sezon în care accesoriile de cap își reintră în drepturi, ai parte de o abundență de pălării, căciuli, bentițe la dispoziție pentru a-și asigura atât confortul, cât și un look reușit, cu acel factor ”je ne sais quoi”. Si dacă nu ești neapărat adepta acestora, atunci bereta este exact detaliul de care ai nevoie pentru ținutele tale de iarnă.

Desprinsă parcă dintr-un film franțuzesc, ilustrând imaginea romantică a pariziencelor, bereta roșie se bucură acum de un succes total și vine să îți completeze și ție outfit-urile atent construite.

Cum o porți? Ai atât de multe opțiuni, încât vei putea aborda bereta zi de zi. Potrivită atât unul stil ulta-feminin, cât și unor direcții mai puțin romantice și mai mult casual, bereta merge oricând și oricum.

Poart-o ziua alături de o pereche de pantaloni raiați și o maletă uni, o pereche de botine cu platformă și un mantou scurt din blană ecologică.  Dacă îți plac rochiile, alege o rochie tricotată fin, mulată pe corp și midi, accesorizată cu  o centură în talie.

Mizează pe o fustă mini în formă de A, din piele lăcuită sau latex, un pulover gros și niște botine șosetă cu toc înalt pentru o ieșire în oraș cu prietenele.

Dacă vrei să plusezi, acceorizează-ți bereta roșie cu o bijuterie deosebită. Un ac de pălărie, o brosă inedită sau pentru o abordare mai cool & young, o broșă, sunt detalii care vor duce intenția ta stilistică și mai departe, iar look-ul tău nu va trece neapreciat.

Iată cum au purtat vedetele și bloggerii bereta!


Share

Asemănătoare