Fashion

Beyonce a lansat videoclipul ”Spirit” și este o adevărată declarație de stil!

irina.letitia
July 18, 2019 12:23 PM

Când Beyonce și-a anunțat contribuția la noul film ”Lion King”, am știut că urmează o serie de momente neașteptate, dar și un succes răsunător. Zilele trecute, cântăreața a lansat și noul său videoclip ”Spirit”, ce face parte din coloana sonoră a filmului și care este totdată și o declarație de stil.

Beyonce a lansat videoclipul ”Spirit”

Deși artista a fost foarte discretă privind contribuția adusă producției Lion King,  încă de la premiera internațională, a început să dezvăluie treptat secrete din spatele întregii colaborări.

Beyonce, care își împrumută vocea în filmul Lion King, interpretând- o pe Nala, a compus și un întreg album, o compilație intitulată The Lion King: The Gift. Primul single de pe acest album este Spirit, care beneficiază și de un videoclip spectaculos.

Imagini din videoclipul Spirit
Imagini din videoclipul Spirit

Puternic, curajos, plin de culoare și atitudine, Beyonce nu și-a dezamăgit nici de această dată fanii, livrând un produs la înălțimea așteptărilor.

Filmat la cascada Havasu din marele Canyon, clipul a fost conceput astfel încât să surprindă și să promoveze  frumusețea naturală a peisajului. Nu doar peisajul merită admirat, ci și costumele inedite purtate de cântăreață și de dansatorii săi, outfit-uri gândite de stilista  Zerina Akers.

Beyonce a schimbat nu mai puțin de 12 costume, asortate cu cele ale dansansatorilor, dar și cu Blue Ivy, care a avut o apariție specială în clip.

Nota regală pe care stilista i-o insuflă ținutelor artistei este în plin acord cu statutul său de regină. Extrem de creativă, folosind atât ținute de podium, cât și elemente custom-made, munca Zerinei Akers nu trece neobservată de publicul extrem de sensibil la toate aparițiile cântăreței. Aceasta a combinat creații ale unor designeri autohtoni africani, precum Tongoro Studio, cu piese ale unor nume consacrate, ca Pierpaolo Piccioli, tricotajele atipice ale designerului canadian Mark Fast cu un prototip de la Venus Prototype, un brand cunoscut pentru produsele din latex cu iz kinky.

Urmărește imaginile inedite din videoclipul ”Spirit”, în Galeria Foto!