Fashion

Beyonce - un concert fenomenal la Coachella 2018

Stefana Macovei
April 15, 2018 12:21 PM

Beyoncé a susțiut un concert absolut fenomenal, sâmbătă seară, la Coachella 2018, în fața miilor de fani care abia o așteaptau.

Pe lângă faptul că Beyoncé este una dintre cele mai consacrate artiste la nivel internațional cu o voce greu de confundat, este și unul dintre performerii care știu, cu siguranță, cum să facă atmosferă pe scenă.

„Sunteți toți gata?,” și-a întrebat Beyoncé publicul în timp ce se pregătea să-și înceapă concertul. Ea a mai depășit un record, fiind prima femeie de culoare care să se situeze ca headliner la faimosul festival indie. Fanii au ales o altă denumire pentru festival anul acesta: Beychella. Ceilalți headlineri au fost The Weeknd și Eminem. „Coachella, mulțumesc pentru că m-ați lăsat să fiu prima femeie de culoare headliner!,” a mai spus Beyoncé, înainte să cânte Run the World (Girls).

Cânăreața a deschis concertul cu hit-ul Crazy in Love, însă puțin reinterpretat. La fel a făcut și cu melodia Lift Every Voice and Sing, aka imnul național al populației de cloare. Timp de două ore,  Beyoncé nu a încetat să-și surprindă audiența. A adus un tribut Ninei Simone și a citat din Malcom X. De asemenea, a cântat Deja Vu în tandem cu soțul ei, Jay-Z, și a dansat împreună cu sora ei, Solange.

Beyonce Coachella

După luni de zvonuri, Coachella s-a bucurat să vadă o reuniune a truperi Destiny’s Child, cu care Beyoncé s-a lansat cu mulți ani în urmă. Kelly Rowland și Michelle Williams au urcat și ele pe scenă și au cântat mai multe melodii ale truperi, inclusiv Say My Name.

Artista trebuia să cânte și anul trecut la Coachella, însă a anulat din cauza faptului că era însărcinată deja cu gemenii ei la vremea aceea, iar doctorul i-a sugerat să nu susțină concertul. Ea și cu Jay-Z au devenit părinți pentru a doua oară în iunie 2017, când s-au născut Rumi și Sir Carter.

Înainte de-a intra pe scenă, Beyoncé a postat o fotografie pe Instagram, în care și-a exprimat entuziasmul de-a cânta. „Sunt atât de entuziasmată să văd the BeyHive – așa își numește ea fanii, n.red. – în seara asta la Coachella. Am muncit din greu și am pregătit un show foarte special pentru voi, așa că rămâneți în siguranță și hidratați-vă!,” a scris pe Facebook. „Avem nevoie de energia voastră!”

Show-ul a întrecut așteptările publicului, care a fost în extaz să o vadă pe Beyoncé după un an din nou pe scenă.