Fashion

Bijuteria norocoasă a Ducesei de Sussex! Ce semnifică inelul purtat de Meghan Markle

irina.letitia
December 22, 2018 17:19 PM

În ciuda faptului că este însărcinată, ducesa de Sussex reușește să impresioneze lumea modei cu stilul ei unic. Fiecare apariție a viitoarei mămici este impecabilă, iar piesele pe care ea le alege se epuizează aproape imediat din stocurile magazinelor. Tinutele sale, destul de piperate, sunt o inspirație pentru femeile de pretutindeni. Ce nu se știe despre Meghan Markle este că pune o foarte mare importanță pe haine, nu doar ca aspect, ci și din punct de vedere al mesajului transmis. Alegerile sale țin adesea cont de designerii pe care dorește să îi promoveze în aparițiile sale, dar și de respectul unor valori și principii.

Consultantul de imagine și stilistul de celebritate, Ceril Campbell, susține că garderoba lui Meghan ascunde un „mesaj”, care promovează propriile sale valori, fie că este vorba despre cauze umanitare, de măsuri de salvare a planetei  – Meghan a fost văzută purtând balerini Rothy,  fabricați din sticlă reciclată – sau de  susținere a femeilor – ducesa a purtat o pereche de jeanși Outland Denim, companie care oferă oportunități de angajare pentru tinerele femei din satele îndepărtate din Cambodgia, potrivit express.co.uk

Bijuteria norocoasă a Ducesei de Sussex! Ce semnifică inelul purtat de Meghan Markle

La cea mai recentă apariție a sa, Meghan a afișat o nouă bijuterie, și de această dată cu o semnificație aparte. Ducesa a purtat un inel în valoare de 440 de dolari, conceput de către designerul de accesorii Kismet de Milka. Inelul ”Hamsa” este realizat din aur de 4 carate, cu o piatră discretă de safir în centru și simbolizează mâna lui Dumnezeu.

„Mâna Hamsa” sau „Mâna din Fatima” este un amulet vechi din Orientul Mijlociu, despre care se spune că îi aduce proprietarului fericire, noroc și sănătate.

Ochiul plasat pe mâna reprezintă ochiul care vede totul, protejând împotriva energiilor negative.