All-black la Golden Globes 2018! Iată ce ținute au afișat

Verdict.ro
January 8, 2018
January 8, 2018

Golden Globes, ceremonia anuală care premiază excelența în televiziuna și cinematografie, avut loc duminică seară, la Hollywood, celebrând cea de-a 75-a aniversare.

Sezonul evenimentelor glam a debutat de această dată cu un eveniment aparte, care pe lângă clasica paradă de modă, a dorit să transmită, tot prin intermediul modei, un puternic pesaj contra discriminării și hărțuirii sexuale, două subiecte extreme de fierbinți în lumea filmului American.

Astfel, dress code-ul evenimentului a fost (nescris) all-black, un simbol al eleganței și al sobrietății, asumat de toți invitații prezenți. Non-culoarea favorită a ținutelor de seară, a însemnat de această dată o declarație dată de actorii hollywoodieni la unison, contra abaterilor comportamerntale din industria cinematografică.

Cu toate acestea, sobrietatea evenimentului nu a luat din strălucirea vedetelor și a ținutelor purtate. Negrul a fost în sine o vedetă, dar care a fost pus în scenă în mod original de fiecare celebritate în parte.

Angelina Jolie a impresionat cu rochia Atelier Versace, Reese Witherspoon a redefiniat eleganța clasică într-o creație Zac Posen, Kate Hudson a ales o creație Valentino, extrem de sexy, iar Eva Longoria, însărcinată cu primul său copil, a ales o rochie custom made, Genny.

Iată ce au purtat marile vedete ale filmului, la premiile Golden Globes!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !