Fashion

Blugi la moda în 2018. Modele în tendințe

alexandra dutu
May 15, 2018 17:20 PM

Blugii sunt cei mai la îndemână pantaloni și cei care ne scot din încurcătură fie că e vorba de o ieșire cu prietenii, fie de o zi lungă la birou. Am făcut o selecție și am adunat pentru tine cele mai la modă modele în tendințele lui 2018.

Pe aceeasi tema

Cu ce se poarta blugii skinny! 5 moduri în care îi poţi combina

Blugi la moda în 2018. Modele în tendințe

1. Blugii cu talie înaltă – blugii cu talie super-înaltă, nu foarte strâmți și cu vedere la gleznă au intrat rapid în topul preferințelor anului 2018. Ei pot fi purtați cu malete, topuri scurte și cu sandale cu toc înalt și sexy.

2. Blugii clasici, cu talie medie – blugii cu talia medie și croi drept au revenit în tendințe. Pot fi purtați cu mocasini și un tricou alb oversize, băgat în interiorul lor.

3. Blugii deschiși la culoare – blugii albi sunt must-have anul acesta! Dacă albul ți se pare prea pretențios, poți opta pentru cei bleu foarte deschis. Pot fi purtați cu ciocate vintage și pulover XXL.

4. Blugii extrem de largi (wide leg) – perfecți pentru siluetele longiline. Purtați cu platforme, arată spectaculos și pe siluetele minione.

5. Blugii franjurați – pot fi purtați cu teniși, dar la fel de bine cu o pereche de sandale cu platformă sau unele cu toc cui.