Botine albe perfecte pentru sezonul actual! Sfaturi de purtare

Verdict.ro
November 26, 2017
November 26, 2017

Albul, o altă culoare delicată atunci când vine vorba despre încălțăminte, vine să spargă tiparele și să ne arate cât de bine poate arăta o ținută, chiar și iarna, dacă adăugăm acest ingredient minune. Botinele albe, o piesă ușor controversată în sezonul rece, pe care poate ai rețineri să o alegi din prima, câștigă din ce în ce mai mult teren în garderobele fashionistelor.

De ce controversată? Albul este de obicei asociat sezonului cald, iar în perioada de toamnă/iarnă suntem obișnuiți cu nuanțe închise, pregnante, impozante (nu doar clasicul negru, ci și movul prună, bordeaux, verdele smarald). Incălțămintea albă a reușit să schimbe mentalitatea, cel puțin vara, însă iată că acum, vine să completeze cele mai cool outfit-uri de iarnă și o face cu un real succes.

O pereche de skinny jeans, un pulover oversize tricotat gros, o șapcă în stil Gavroche și o geantă cu bandulieră constituie exemplul perfect de ținută de zi, cool, relaxată și foarte actuală, ce poate însoți botinele tale albe.

Iți place stilul retro al anilor 90? Alege o pereche de mom jeans și o cămașă în carouri,  alături de un trench bej, clasic.

Vrei să porți botinele albe seara? Este o idee foarte bună, cu atât mai mult cu cât merg extrem de bine cu piesele din piele, ba mai mult, cu cele mai hot variante ale acestora, cele din piele lăcuită și latex. Urmează exemplul Antoniei și încearcă un outfit alb-negru, în care botinele albe sunt completate de o fustă cu aspect de lac și un top (orice versiune dorești) negre. Vei obține un look de efect, temperat cromatic, dar atât de incitant datorită asocierii neașteptate de elemente.

Iată cum au purtat vedetele și bloggerii botinele albe și cum le poți purta și tu! Iți recomandăm și câteva opțiuni de shopping, pentru completarea garderobei de sezon!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !