Fashion

Brandul Roberto Cavalli a fost cumpărat de un investitor din Dubai

irina.letitia
July 19, 2019 11:20 AM

Despre celebra casă de modă Roberto Cavalli am tot auzit în ultima perioadă, mai puțin în legătură cu moda propriu-zisă, ci mai degrabă cu dificultățile financiare prin care trece compania. Iată că brandul italienesc Roberto Cavalli a fost achiziționat de un investitor din Dubai.

Brandul Roberto Cavalli a fost cumpărat de un investitor din Dubai

Ultima săptămâna a marcat mutări și schimbări importante în lumea modei. Stella McCartney a semnat cu LVMH, celebrul magazin de lux Barneys New York riscă falimentul, iar Roberto Cavalli, un brand cu origini italienești din Florența, este cumpărat acum de un investitor arab.

La începutul anului, veștile pesimiste despre Cavalli au început să apară. Mai întâi compania și-a declarat falimentul, în Italia și în Statele Unite ale Americii, iar ulterior și-a închis toate magazinele din SUA. La scurt timp, director creativ al casei și-a anunțat demisia, după doar 2 ani în acest post.

Zilele trecute a fost dezvăluită achiziția companiei de către un dezvoltator din Dubai. Vision Investment Co. este noul proprietar al casei de modă, o companie de investiții cu sediul în Dubai, deținută de miliardarul Hussain Sajwani.

Deși nu a fost declarată oficial suma achiziției, suma vehiculată pentru aceasta este de 160 de milioane de euro.

Așteptăm noi vești privind schimbările ce vor avea loc la Cavalli, anuntându-se o perioadă cel puțin interesantă!

Urmărește în galeria foto câteva imagini din propunerile Roberto Cavalli pentru primăvară/vară 2019!