Bravo ai stil - All Stars! Iată cine sunt cele 11 concurente din sezonul al patrulea! Te așteptai?

Verdict.ro
January 11, 2018
January 11, 2018

Cele mai bune concurente din cele trei sezoane „Bravo, ai stil” și-au câștigat, în doar câteva luni, notorietatea, ajungând să aibă chiar și peste 100.000 de followeri, pe conturile de socializare. Ajutate sau nu de stiliști, fetele au deventi adevărate repere de stil pentru adolescentele și tinerele care, până mai ieri, se inspirau doar din fotografiile postate de bloggeri sau vedete sau din revistele de specialitate. Probabil că așa s-a născut și ideea unei ediții Bravo ai Stil – All Stars, la care participă cele mai bune concurente dintre cele trei ediții anterioare. Așa cum era de așteptat, toate cele trei căștigătoare, Silvia, Marisa si Iuliana se vor afla în competiție. Dar lor li s-au alăturat încă opt fete, printre care și Emiliana (din sezonul al treilea) dar și Denisa Potecaru (din sezonul al doilea). Vedeți fotografii în exclusivitate, cu toate participantele, în galeria foto!

Competiția se anunță una acerbă. Emisiunea va debuta pe data de 22 ianuarie și vine cu o altă schimbare majoră. După retragerea lui Răzvan Ciobanu, de la masa juraților, locul i-a fost ocupat de către Cătălin Botezatu.

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !