CADOURI PENTRU EL DE VALENTINE'S DAY

Verdict.ro
February 9, 2018
February 9, 2018

Fetelor! În mai puțin de o săptămână este VALENTINE’S DAY! Da, sarbătoarea aceea importată pe care multă lume o condamnă, dar care a devenit din ce în ce mai comercială și la noi în țară. Și, de ce să nu sărbătorim? Orice sărbătoare este un moment prielnic pentru a ne detașa de grijile cotidiene, mai cu seamă această sărbătoare a iubirii. Dacă încă nu i-ai cumpărat un cadou iubitului tău, noi îți sugerăm câteva idei  pentru a-ți surprinde iubitul.

Nu este musai să cheltui o avere pe cadou, îl poți surprinde cu lucruri simple precum o cină romantică acasă sau în oraș, o pereche de șosete stylish, niște boxeri sau o simplă felicitare personalizată pe care o poți confecționa chiar tu. Iubitul tău de va aprecia, și astfel, vei avea parte de o seară romantică alături de jumătatea ta.

Surprinde-ți iubitul de Valentine’s Day! Iată ideile noastre:

Photo Credits: store.dolcegabanna.com, parfumeria.ro, mrporter.com, asos.com.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !