Fashion

Cara Delevigne a pozat nud pentru campania Balmain Spring 2019. Fotograful este un român

nicoleta.ispasescu
February 1, 2019 11:55 AM

Încă de la prima lor colaborare, în anul 2014, Olivier Rousteing a plăcut-o foarte mult pe Cara Delevigne, iar acum topmodelul a pozat noua campanie Balmain Spring 2019.

Acest lucru l-au anunțat miercuri, pe toate rețelele sociale.

Modelul britanic, care a deschis în octombrie show-ul Balmain Spring 2019, din Paris, a pozat nud pentru noua campanie Balmain, fotografiată în alb-negru de către fotograful român, stabilit în Berlin, Dan Beleiu.

Cara Delevigne a pozat nud pentru campania Balmain Spring 2019. Fotograful este un român

Cara Delevigne a revenit la vechea ei pasiunea, modelingul, și a pozat noua campanie Balmain Spring 2019, alături de însuși directorul de creație Balmain, Olivier Rousteing.

În prima fotografie o putem vedea pe Cara complet dezbrăcată în fața logo-ul gigant B, logo care a fost creat de către Pierre Balmain și relansat la sfârșitul anului trecut odată cu noua identitate a casei de modă.

„Îmi place foarte mult de ea încât nu vreau să văd haine pe ea. Privirea ei este atât de puternică și magnetică, este aproape o piesă vestimentară în sine”, a declarat Olivier.

„Imaginile campaniei sunt foarte senzuale, dar nu există nicio aluzie de seducție în ceea ce le privește. Cara este o prezență și o personalitate atât de puternică: am ales un fundal potrivit să îi scoată în evidență privirea, iar liniile corpului să vorbească de la sine”, a mai adăugat designerul.

Prin cea de-a doua fotografie, în care Cara și Olivier pozează împreună, aceștia au vrut să recreeze coperta iconică Rolling Stone, din 1993, pe care o pozase Janet Jackson.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Iconic 🙏🏽🙏🏿🙏🏾🙏🏼

O postare distribuită de OLIVIER R. (@olivier_rousteing) pe

„Face referire la toate albumele iconice din anii ’90, care au fost momente mari ale culturii pop din copilăria noastră. Campania ilustrează reuniunea a două tonuri ale pielii, o rasă neagră (sau mixtă), și una albă. Alegerea de a poza dezbrăcați se referă la autenticitate. Ne-am întors la elementele de bază: am vrut ceva pur și transparent”, a declarat Olivier Rousteing pentru WWD.