Fashion

Cardi B a doborât recordul lui Taylor Swift

nicoleta.ispasescu
April 14, 2018 14:44 PM

Dacă este cineva care poate întrece în mod repetat înregistrările lui Taylor Swift aceasta este cu siguranță Cardi B, celebra cântăreață americană despre care ați tot auzit. Albumul de debut al cantăreței de muzică rap, „Invasion of Privacy”, a devenit acum cel mai răspândit album pe Apple Music, lansat de către o artistă în prima ei săptămână, având deja peste 100 de milioane de vizualizări, detronând reputația lui Taylor Swift.


 

Cardi B i-a întrecut chiar și pe Ed Sheeran și The Weeknd cu „Invasion of Privacy”, devenind al cincilea cel mai răspândit album al tuturor timpurilor.

Conform publicației de specialitate Variety nu se pot compara clasamentele albumelor „Invasion of Privacy” și „Reputation”, deoarece Taylor Swift nu și-a distribuit albumul în prima săptămână de la lansare și că albumul a fost vândut în 1.216 milioane de copii.

Aceste considerente aproape că garantează locul întâi în topul albumelor de săptămâna viitoare pentru „Invasion of Privacy”, ceea ce ar face-o cea de-a cincea femeie rapper care conduce Billboard 200, urmându-le pe Nicki Minaj, care a luat titlul de două ori, Eva, Foxy Brown și Lauryn Hill.

Rămâne de văzut cum va evolua rapperița care a cucerit planeta.