Fashion

Cardi B lansează o colecție vestimentară, iar asta nu ne surprinde

Stefana Macovei
April 15, 2018 18:39 PM

2018 este, cu siguranță, anul lui Cardi B. De ce? Ei bine, artista din Bronx, pe numele ei real Belcalis Almanzar, cucerește industria muzicală, doborând record după record și devenind, pe zi ce trece, tot mai faimoasă. Dar, aparent Cardi B nu se oprește doar la atât. Acum și-a propus să-și facă debutul și în industria modei.

Primul său album, Invasion of Privacy, a fost lansat pe 6 aprilie cu mult zgomot și laudă, iar artiști ca Rihanna sau Timbaland și-au și exprimat felicitările pentru cântăreață pe platformele de social media.

În plus, a anunțat recent și că este însărcinată. Ea și cu logodnicul ei Offset – care face parte din trupa Migos – așteaptă un copil anul acesta.

Cu o imagine incredibilă, construită dintr-un curaj rar întâlnit, un talent incontestabil și extrem de multă muncă, Cardi B ne-a surprins pe toți atunci când a debutat pe scena muzicală, urmând o ascensiune fabuloasă cum n-am mai văzut de mult timp. De aceea, nu ne surprinde inițiativa ei de-a se lansa și în industria modei.

Odată cu faima ei, bineînțeles că a început să atragă atenția industriei de modă, fiind văzută de multe ori purtând piese ale marilor case consacrate, printre care Moschino sau Alexander Wang. Stilul ei unic, greu de confundat, este, însă, o combinație între lux și streetwear. Mai mult, în ultima vreme a apărut pe coperțile multor reviste de nișă, ca CR Fashion Book – revista fostei redactor-șef Vogue Franța, Carine Roitfeld – Cosmopolitan sau New York Magazine. Este clar că Cardi B devine încet-încet un style icon, avându-l pe stilistul ei Kollin Carter de partea sa. Așa că, da, nu ne-a mirat că a decis să lanseze o colecție creată de ea împreună cu Fashion Nova, un site de fashion shopping. Aparent, Cardi B era o fană a acestui magazin online încă dinaintea zilelor ei de Bodak Yellow, așa că acest parteneriat a venit natural.

Lansarea este programată pentru luna octombrie 2018 și va include aproximativ 100 de piese, toate purtând semnătura lui Cardi B, de la rochii și până la jeanși. Aceasta va fi o premieră și pentru Fashion Nova, care se află la prima colaborare de acest gen. „Nu pot să mă gândesc la un alt fashion icon mai potrivit decât Cardi B, pentru prima noastră colaborare. Cardi iubește acest brand și îl purta și înainte de-a deveni faimoasă. Este o adevărată muză și are un stil incredibil,” a declarat CEO-ul brandului, Richard Saghian.

Suntem extrem de nerăbdători să vedem noua colecție a lui Cardi B, iar fanii ei o așteaptă, cu siguranță, cu sufletul la gură.