Care sunt intervențiile la care recurge Lavinia Pîrva pentru a se menține tânără și frumoasă? Vedeta a făcut în sfârșit dezvăluirea

Verdict.ro
March 7, 2018
March 7, 2018

Lavinia Pîrva reușește să atragă atenția în ceea ce privește aparițiile sale fără prea multe bătăi de cap și fără a purta doar lucruri scumpe. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit pentru Verdict.ro că nu pune preț pe etichetă atunci când vine vorba de haine.

„În seara asta port o bluziță, semnată Roxana Butnaru, un plic… nici nu știu ca să fiu sinceră, adică m-am îmbrăcat așa pe fugă. Am și lucruri scumpe, dar am și lucruri mai puțin scumpe, pentru că dacă îmi place ceva, nu țin neapărat la etichetă. Soțul meu îmi face cadouri în fiecare zi, faptul că mă iubește și mă prețuiește”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Verdict.ro.

Deși s-a zvonit în repetate rânduri că Lavinia ar fi apelat la bisturiu pentru a semăna cu Andreea Marin, fosta soție a lui Ștefan Bănică, ea ne-a mărturisit că nu are încă nicio operație estetică, dar că își face constant tratamente non-invazive și măști naturale: Cred că naturalețea (este secretul fumuseții mele). Îmi place să merg pe partea asta naturală și cred în ea. Nu am nicio operație estetică. Nu sunt împotriva acestui lucru, însă nu a fost cazul și sper să nu fie cazul mult timp de aici încolo. Fac această terapie pe care doamna doctor o face, mezoterapia odată la trei-patru luni, dacă simt nevoia, și acasă folosesc măști naturale, de exemplu miere, cu ou și cu zeamă de lămâie. Asta este o mască pe care o folosesc odată la ceva timp și îmi face foarte bine. Ștefan ce să zică, el este mândru de mine în orice moment. El este acum la repetiții pentru că va avea concertul de ziua femeii, așa că repetă pentru asta și abia aștept și eu să ajung la spectacol și să ma distrez cu toți prietenii”.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !