Fashion

Carmen Iohannis a strălucit la Ziua Marinei. Ce ținută impecabilă a purtat soția președintelui

andreea voicu
August 16, 2018 14:09 PM

Carmen Iohannis a fost alături de președintele Klaus Iohannis la Constanța, miercuri (15 august), la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Marinei. Carmen Iohannis a reușit să fie în centrul atenției și de data aceasta.

Pe aceeasi temaShakira a vorbit despre problemele de sănătate. A fost la un pas să-și piardă vocea

Într-o rochie elegantă, albă, vaporoasă, până la jumătatea genunchiului, Carmen Iohannis a întors toate privirile celor prezenți la Ziua Marinei.

Soția lui Klaus Iohannis și-a adaptat perfect ținuta pentru vremea caniculară. Carmen Iohannis a știut să își pună în evidență silueta demnă de un fotomodel.

Carmen Iohannis a strălucit la Ziua Marinei

La cei 57 de ani pe care îi are, doamna profesoară are un corp de invidiat și niște dimensiuni pe care multe domnișoare și le-ar dori.

De fiecare dată când participă la un eveniment important, Carmen Iohannis are mare grijă cum să își asorteze la perfecție ținutele.

Ea a accesorizat rochia albă cu o geantă bleu-gri și cu sandale cu toc pătrat și baretă pe glezne, în aceeași nuanță cu geanta. Mai mult de atât, Prima Doamnă nu a renunțat la ochelarii de soare pe toata durata ceremoniei organizate la Constanța și a stat în permanență lângă soțul său, Klaus Iohannis.