Fashion

Carmen Iohannis, criticată pentru ținutele din Italia! Ce are de zis designerul acesteia

nicoleta.ispasescu
October 19, 2018 12:13 PM

După vizita din Italia, unde a mers alături de soțul ei Klaus Iohannis, ținutele lui Carmen Iohannis au fost criticate aspru, atât de către fani, cât și de către criticii de modă din România.

Pe aceeasi tema

Carmen Iohannis, ținute îndrăznețe în Italia! Cum și-a făcut apariția prima doamnă

Duminică dimineață, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au mers în vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei. Seara, însă, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au asistat la iluminarea Columnei lui Traian în culorile tricolorului românesc.

Carmen Iohannis, criticată aspru pentru ținutele din Italia!

În prima parte a zilei, Carmen Iohannis a purtat o rochie roz cu buline negre, până deasupra genunchiului, cu volane la mâneci și cordon negru în talie. De asemenea, ea a fost încălțată cu o pereche de sandale roz.

Mulți au considerat că ținuta aleasă de soția președintelui a fost una nepotrivită pentru această vizită. Una dintre persoanele care au criticat alegerea sa vestimentară a fost chiar Monica Tatoiu.

„Când încurci 25 cu 52”, a scris aceasta, subliniind astfel faptul că Prima Doamnă a ales o ținută care este nepotrivită pentru vârsta acesteia.

De menționat faptul că soția președintelui Iohannis urmează să împlinească 58 de ani în luna noiembrie, și nu 52.

Ce are de zis designerul lui Carmen Iohannis, Eli Lăslean

Designerul Eli Lăslean, cu care Carmen Iohannis colaborează în alegerile vestimentare, a făcut următoarele declarații, miercuri, 17 octombrie, într-o intervenție telefonică la Antena 3:

„Văd că foarte multă lume se pricepe, mai nou, la modă, la haine, la cum ne îmbrăcăm, la protocol. Eu, de-a lungul timpului, am făcut foarte multe ținute frumoase. (…) Pe lângă aceste critici acide, am primit foarte multe mesaje de felicitare. Sunt atacurile… cărora nu trebuie să le dau curs”.

„Eu îi fac multe ținute. Este la latitudinea domniei sale să aprecieze ce îmbracă, în funcție de temperatură, probabil că era o zi foarte călduroasă, în funcție de ambianță. (…) Eu le ofer libertatea de a alege”, a mai spus designerul.

„Dacă doamna Iohannis ar fi în America, ar fi foarte aplaudată”, au fost ultimele cuvinte ale lui Eli Lăslean, dând de înțeles că soția președintelui Iohannis nu a făcut nicio greșeală în ceea ce privește alegerile ținutelor.