Fashion

Carmen Iohannis, ținute îndrăznețe în Italia! Cum și-a făcut apariția prima doamnă

nicoleta.ispasescu
October 19, 2018 11:28 AM

Aflat în vizită de stat în Italia, Președintele României, Klaus Iohannis, a asistat, duminică seară, la iluminarea Columnei lui Traian, în culorile tricolorului românesc. Acesta a fost însoțit de soția sa, Carmen Iohannis.

Pe aceeasi tema

Carmen Iohannis a strălucit la Ziua Marinei. Ce ținută impecabilă a purtat soția președintelui

Lui Carmen Iohannis nu prea îi plac aparițiile publice, astfel că aceasta a fost prima apariție publică de la festivitățile de Ziua Marinei.

Carmen Iohannis, ținute îndrăznețe în Italia! Cum și-a făcut apariția prima doamnă

Duminică, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au mers în vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Deși o astfel de vizită impune o anumită conduită în ceea ce privește stilul vestimentar, Carmen a ales ținute îndrăznețe.

Carmen Iohannis a purtat o rochie cu volane, într-o nuanță roz pal, acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale, de aceeaşi culoare.

Seara, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au asistat la iluminarea Columnei lui Traian în culorile tricolorului românesc. Românii s-au pregătit cum se cuvine pentru vizita lui Klaus Iohannis. Șeful statului și soția sa au fost întâmpinați de copii în costume populare.

Pentru acest eveniment, șoţia preşedintelui a purtat o rochie albă simplă, fără mânechi, până la genunchi. Ca accesorii, prima doamnă a optat pentru o pereche de sandale şi o geantă de culoare albastru deschis.