Fashion

Casa Regală a Marii Britanii a cheltuit 2 milioane de dolari pe haine, de când Meghan Markle s-a alturat familiei

alexandra dutu
July 4, 2018 18:34 PM

Crezi că singurele beneficii obținute odată ce ai devenit soția Prințului Harry este fericirea, iubirea adulația publicului și șansa de a deveni cea mai bună prietenă a Reginei Elisabeta? Greșit! Pe lângă toate astea, ai alocat și un buget de aproximativ 2 milioane de dolari pentru alcătuirea garderobei.

Pe aceeasi temaMeghan Markle - încă o ținută devenită emblematică. Cum s-a afișat Ducesa la cel mai recent eveniment regal

Potrivit elle.com, Meghan Markle ar fi cheltuit deja un milion de dolari pe haine, de când a devenit soția Prințului Harry și până în prezent. Într-adevăr, jumătate din această sumă a fost cheltuită pe rochia de mireasă Givenchy purtată de ducesa de Sussex în ziua nunții, care se presupune că ar fi costat 440.000 de dolari, și pe cea purată la petrecerea de după ceremonia religioasă, semnată Stella McCartney, și care ar fi costat $155,000 USD.

Potrivit The Telegraph, anul trecut Prințul Charles a plătit aproximativ 6,5 milioane de dolari pentru activitățile Prințului William, Prințului Harry, ale lui Kate Middleton și ale lui Meghan Markle spre deosebire de anul anterior când cheltuielile s-au ridicat la 6,4 milioane de dolari.