Fashion

Cât costă rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

nicoleta.ispasescu
October 9, 2018 14:01 PM

Planificarea unei nunți, indiferent de dimensiunea ei, începe de obicei, cu planificarea bugetară. Câți oaspeți vă puteți permite să găzduiți, cât va costa mâncarea și, nu în ultimul rând care este bugetul alocat rochiei de mireasă.

Pe aceeasi temaTotul despre nunta Prințesei Eugenie. Ce designer celebru îi creează rochia de mireasă

Ne place să credem, totuși, că miresele nu se vor uita la preț și că își vor lua rochia mult visată. Dar să vedem cum va proceda Prințesa Eugenie, care planifică nunta regală pe care o merită cu o listă de peste 1000 de invitați. Prințul Harry și Meghan Markle au avut în jur de 600, incluzând aici și membrii familiei regale și publicul.

Eugenie și Jack sunt extrem de implicați în planificarea nunții, iar recent aceștia au rearanjat așezarea în Capela Sf. Gheorghe, pentru a se asigura că toți invitații vor avea loc.

Cât costă rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

Prințesa Eugenie a fost dintotdeauna recunoscută pentru alegerile ei în materie de haine, iar nunțile regale au nevoie de o apariție spectaculoasă pe care numai o rochie de mireasă făcută pe comandă, sau o rochie haute couture o poate oferi.

Potrivit anumitor publicații, rochia de mireasă lui Meghan Markle, semnată Givenchy a costat aproximativ 135.000$, iar cea a lui Kate Middleton, aproximativ 434.000$.

Conform protocolului regal, rochia de mireasă a lui Meghan Markle nu a ales o rochie la fel de scumpă ca cea a lui Kate din respect, și din cauza locului pe care aceasta îl are la tron. Cel mai probabil, rochia Prințesei Eugenie va avea un preț asemănător rochiei lui Meghan.

Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie ar putea avea un preț undeva între costul rochiei lui Meghan și cea a lui Kate, adică minimum 135.000$.

Având în vedere locul Prințesei Eugenie în  familia regală și legatura pe care ea a stabilit-o în ceea ce privește moda din Londra, rochia de mireasă va fi special concepută pentru ea.

Potrivit publicației Elle.com, Eugenie simte că merită o „nuntă mare cu toate podoabele” și un „moment în lumina reflectoarelor”. Această „lumina a reflectoarelor” se referă la o rochie spectaculoasă, care vine cu un preț pe măsură.