Fashion

Cătălin Botezatu te învață cum să te îmbraci la petrecerile de Crăciun și Revelion

nicoleta.ispasescu
November 22, 2018 12:37 PM

Febra sărbătorilor de iarnă nu înseamnă doar goana după cadouri, ci și alegerea celor mai frumoase ținute de Crăciun și de Revelion, care să ne facă să ieșim din anonimat.

Dacă de obicei Crăciunul se petrece în familie și nu îți dă prea mari de cap în ceea ce privește ținuta, una dintre cele mai mari dileme pe care femeile le au în preajma sărbătorilor este alegerea ținutei de Revelion 2019.

Cătălin Botezatu te învață cum să te îmbraci la petrecerile de Crăciun și Revelion

Tocmai din acest motiv l-am rugat pe celebrul designer Cătălin Botezatu să ne învețe cum să ne îmbrăcăm la petrecerile de Crăciun și Revelion 2019. Ești curioasă care sunt ținutele care te vor ajuta să sărbătorești nașterea Domnului și trecerea dintre ani cu stil?

Pentru doamne: „Trebuie să fiți atenți cu ținutele pe care le alegeți pentru că cel mai important este locația unde mergeți. Dacă de Crăciun mergeți la o cabană, cu siguranță nu vă puneți o rochie de genul ăsta pentru că veți fi penibile. Dacă veți petrece la un restaurant, într-un loc fastuos, rochiile de aici sunt potrivite și adecvate. Se poartă foarte mult strălucirea, shiny, cu multe mărgele, pene și nu în ultimul rând, asocierea acestor rochii cu blănuri naturale. Chiar dacă ecologiștii se vor supăra pe noi”.

Pentru domni: „Bărbații la fel, să aibă grijă unde merg. De regulă, de Revelion recomandăm în continuare tuxedo sau smokingul pentru că este o vestimentație safe, dar dacă dorești să fii în centrul atenției, categoric sacourile de catifea,  cu rever spitz, lat, umăr napoletan și în general eu recomand culoare. Lăsând la o parte non-culoarea negru care întotdeauna va fi la modă, recomand chiar și culori tari: roșu, verde, bleumarin, mov. Culori care să te scoată din anonimat și nu în ultimul rând asocierea cu batiste fantezii, papioane fantezii”.

Alte sfaturi și recomandări puteți afla urmărind interviul de mai jos!