Fashion

Ce a purtat Simona Halep la o ieșire în oraș, după ce a revenit în România

andreea voicu
July 18, 2019 00:11 AM

Simona Halep a revenit, luni (15 iulie), în țară după ce învins-o pe Simona Halep, la turneul de la Wimbledon, sâmbătă (13 iulie).

Pe aceeasi temaSimona Halep, extrem de elegantă la un eveniment din capitală!

Românca a reușit să obțină al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, iar miercuri a fost aplaudată de peste 30.000 de spectatori pe Arena Națională, acolo unde a prezentat trofeul de la Wimbledon.

Ce a purtat Simona Halep la o ieșire în oraș, după ce a revenit în România

Imediat după ce a sosit în România, Simona Halep și-a făcut timp pentru o ieșire în oraș și s-a întâlnit cu prietenii apropiați. Tenismena a fost surprinsă de paparazzi în traficul din Capitală, în timp ce mergea la un restaurant.

Ca deobicei, Simona Halep și-a demonstrat încă o dată modestia din punct de vedere vestimentar. Ea a purtat o ținută simplă, formată din blugi închiși la culoare, tricou alb și un blazer crem. Se știe că Simona preferă doar articolele vestimentare care costă enorm, ea fiind și o împătimită a accesoriilor scumpe. Nu de puţine ori a fost fotografiată purtând haine de la marile branduri de modă din lume şi genţi de zeci de mii de euro.

Duminică seară, la balul organizat organizat de englezi după finala Wimbledon, cu o zi înainte de a reveni în țară, Simona Halep a apărut într-o ținută îndrăzneață.

Simona Halep a atras toate privirile la Balul Campionilor de la Wimbledon, cu rochia neagră, mulată, și extrem de decupată la nivelul bustului, spre bucuria fanilor săi.