Fashion

Ce brand de îmbrăcăminte va închide 113 magazine de Ziua Pământului

nicoleta.ispasescu
April 19, 2019 13:43 PM

Brandul american The North Face tocmai a lansat o campanie pentru a face Ziua Pământului (22 aprilie) sărbătoare recunoscută oficial. Pentru a fi cât mai credibilă campania, The North Face va închide 113 magazine din America de Nord, precum și sediul central, luni 22 aprilie 2019. Odată cu închiderea magazinelor, compania încurajează angajații și cumpărătorii să „se deconecteze și să exploreze”, după cum a declarat aceasta într-un comunicat de presă.

Ce brand de îmbrăcăminte va închide 113 magazine de Ziua Pământului

Acțiunile campaniei pentru Ziua Pământului, intitulată „Explore Mode”, implică o serie de parteneriate cu muzicieni, artiști și influenceri culinari, pentru a crea experiențe „care încurajează oamenii să se deconecteze din mediul digital și să își ia angajament față de mediul înconjurător”.

De exemplu, joi, 18 Aprilie, modelul-artist-activit Gabrielle Richardson va ajuta o expoziție de artă, cu având ca tematică explorarea Skylight Soho din NYC. Acest proiect special va invita oaspeții să participe la munca interactivă și de explorare.

„Noi credem că atunci când oamenii își iau puțin timp să aprecieze Pământul, ei se simt mai conectați cu acesta și sunt mai predispuși să îl protejeze.

Campania Modul de a explora de îndeamnă să ne deconectăm de la viețile noastre digitale pentru a ne conecta la viața reală, unul la celălalt, și cu noi înșine în efortul de a pune lumea în mișcare.”