Fashion

Ce jeanși se poartă în această toamnă! Renunță la blugii skinny și boyfriend

andreea voicu
September 11, 2018 17:23 PM

Garderoba unei femei cuprinde, printre altele, și o mulțime de perechi de blugi, de toate culorile și modelele. Însă moda se tot schimbă în fiecare an, așa că trebuie să ținem cont de noi trendurile de toamnă 2018.

Pe aceeasi temaRegina Elisabeta a fost înșelată de Prințul Philip?

Conform popsugar.co.uk, blugii skinny nu se mai regăsesc anul acesta în preferințele marilor creatori de modă. De asemenea, și blugii boyfriend încep să dispară din tendințe.

Dacă ești pasionată de modă și vrei să știi ce blugi se poartă în această toamnă, noi îți prezentăm modele care, cu siguranță, te vor încânta și te vor face să îi cumperi.

Blugii mom jeans

Deși blugii skinny și boyfriend nu mai sunt la modă, totuși modelele mom jeans rămân, în continuare, în trend. Aceștia sunt extrem de comozi și pot fi purtați la orice ocazie, fie la birou, cu pantofi, sau la ținute sport, cu adidași.

Blugii cu corset

Corsetul este preferat de toate femeile, mai ales că le face să arate mult mai suple. Află că anul acesta se poartă corsetul inclus în pantaloni. Acest model are rolul de a ascunde imperfecțiunile.

Blugii cu broderie

Acest model încă este preferat de majoritatea femeilor, mai ales că pot fi asortați la orice vestimentație.

Blugii cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă avantajează orice siluetă. Dacă ești minionă, aceștia sunt de-a dreptul perfecți. Asortați cu o bluză sau un tricou băgate în pantaloni, acești blugi te vor face să obții efectul vizual de picioare mai lungi.

Blugii evazați

Blugii evazați pot să transforme o ținută casual în una elegantă dacă sunt combinați cu piese vestimentare potrivite. Acest model se regăsește în majoritatea magazinelor și merită să îi cumperi.