Fashion

Ce detaliu se ascunde în spatele ținutei galbene purtate de Meghan Markle la ultima apariție publică

Verdict.ro
July 8, 2018 14:02 PM

Meghan Markle își ia foarte în serios datoria de membră a familiei regale și este prezentă la toate evenimentele și întâlnirile oficiale, în calitate de Ducesă de Sussex.

Împreună cu Prințul Harry, cei doi au mers la recepția evenimentului Your Commonwealth Youth Challenge la London’s Marlborough House, joia trecută. În timp ce soțul ei a purtat un costum navy simplu, ea a strălucit într-o rochie galbenă, care a scos-o din tipare și a atras toate privirile.

Cu o lună înainte, Regina l-a numit pe Harry ambasador al Your Commonwealth Youth Challenge iar acesta își onorează titlul cu mândrie. Meghan a purtat o ținută extrem de elegantă, dar simplă în același timp. Rochia galbenă este semnată de designerul Brandon Maxwell. Este o premieră pentru Meghan să poarte o ținută a unui designer de sex masculin, fiindcă încă de la nuntă, ea a ales doar branduri conduse de femei. Superba rochie se vinde la prețul de 1.495 de dolari, iar pantofii nude sunt o pereche de Manlo Blahnik BB, care costă 625 de dolari. Ducesa de Sussex a uimit din nou pe toată lumea cu prezența ei.

Meghan și Harry sunt aștetați pe 9 iulie la botezul Prințului Louis, iar noi suntem extrem de curioși să vedem ce va alege să poarte Ducesa. Cu siguranță ne va impresiona!

Foto: Hepta