Ce porți în sezonul de primavara-vara? Buline! Iată ce propuneri îndrăznețe au designerii!

Verdict.ro
February 3, 2018
February 3, 2018

Când spui buline, te gândești automat la perioada anilor 50, la celebrele rochii retro purtate de fashion icon-uri precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Jackie Kennedy. Unul dintre cele mai îndrăgite imprimeuri, bulinele se reinventează în fiecare sezon, fiind un must-have. Astfel că n-ar mai trebui să ne mire că și în primăvara anului 2018 acest tip de imprimeu va fi un hit. Da, probabil că ai deja o rochie retro cu buline, în dressing, dar de data asta ar trebui să-ți muți centrul de interes și către alte piese. Mai exact, un costum tip pijama, cu buline, o bluză asimetrică sau, o salopetă sau o rochie cu influențe ale anilor 80, în spiritul Saint Laurent.

Cum mixezi bulinele? Ei bine, trebuie să fii extrem de îndrăzneață. Încearcă să combini buline tot cu buline (în alte forme sau culori), cu dungi, cu imprimeuri florale, sau cu piese ce fac parte dintr-un cu totul alt registru, cum ar fi item-urile cu influențe safari, spre exemplu. Privește galeria foto pentru un plus de inspirație!

 

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !