CE PULOVERE PORȚI ÎN ACEASTĂ IARNĂ?

Verdict.ro
December 14, 2017
December 14, 2017

Iarna aceasta sunt la mare puloverele și malete. Acele pulovere care sunt atât de cofortabile și, de asemenea, foarte cool.  În sezonul rece ne bucurăm de acest nou trend, puloverul este o piesă ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Sunt ușor de purtat și te vor ajuta să obții un outfit extrem de proaspăt. Le puteți  purta în diverse combinații, cu fustă, rochie, ori pantaloni. Puloverele din cașmir, lână, împletite sunt cele mai căutate în sezonul rece. Designerii propun atât pulovere simple, pe corp, stil maletă, peste care puteți pune o jachetă, blană , blazer sau o geacă cu puf, dar și pulovere oversize, cu imprimeuri, aplicații și în nunțe pastel. Există o multitudine de modele în materie de pulovere și cu siguranță puteți găsi măcar unul pe gustul vostru. Vă sugerăm câteva modele de pulovere pe care le puteți purta atât în timpul zile, ca parte din ținuta voastră la serviciu, cât și anumite modele ce pot fi purtate seara.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !