Fashion

Ce rochie a purtat Valentina Pelinel în ziua în care s-a măritat cu Cristi Borcea

andreea voicu
September 12, 2018 17:32 PM

Zi importantă pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea! Cei doi s-au căsătorit, miercuri (12 septembrie), la Primăria Voluntari, după aproape 3 ani de relație.

Pe aceeasi temaValentina Pelinel se mărită cu Cristi Borcea

Superba blondină și fostul acționar dinamovist au ajuns în fața ofițerului de la Starea Civilă cu o jumătate de oră mai devreme. Valentina Pelinel a ales pentru cea mai fericită zi din viaţa ei o rochie de culoare roşie de la o firmă celebră, pe care a accesorizat-o cu o pereche superbă de cercei marca Iulia Albu.

Pantofii pe care îi poartă în ziua în care va deveni doamna Borcea nu aveau cum să fie mai prejos. Superba pereche de pantof-sanda este o creaţie Jimmy Choo, cu detalii strălucitoare.

Și mirele a ieșit în evidență. Cristi Borcea a optat pentru un costum elegant, închis la culoare. Bucuria este cu atât mai mare cu cât Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară. Sarcina este destul de avansată, iar Valentinei Pelinel și-a etalat burtica de gravidă la ceremonia civilă cu Cristi Borcea.

Vedeta va deveni, din nou, mamă, la 37 de ani, când îi va dărui fiului său, Milan Cristian, două surioare. Valentina Pelinel este gravidă cu gemeni.

„Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Spynews.ro

Află mai multe detalii despre sarcina Valentinei Pelinel, pe Cancan.ro, site-ul nr.1 din România!