Cel mai comod si stylish item al iernii: puloverul! Iată ce modele au ales vedetele!

Verdict.ro
January 11, 2018
January 11, 2018

Puloverele și-au depășit de mult statutul de item comod și călduros, ultimele trenduri conferindu-i și alte atribute. Astfel, tricotajele nu numai că sunt în tendințe, ba chiar pot fi purtate și la evenimente speciale și integrate în mix-uri pretențioase. Cel mai probabil că puțini s-ar fi gândit să mixeze un pulover în look-ul afișat de Venera Arapu (vezi galeria foto), dar rezultatul a fost unul… wow!

Ce pulovere ar trebui să purtăm în sezonul de iarnă? Oricare! De la modele simple, până la cele cu imprimeu, sau până la cele tricotate cu fir foarte gros de lână, de la cele uni, la cele cu imprimeuri, de la cele crop și până la cele supradimensionate. Sfatul nostru ar fi să le scoateți din zona casual și să îndrăzniți să le mixați cu tocuri și cu piese feminine, pentru un look neașteptat.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !