Cel mai sexy item al momentului? Rochia cu șliț! Iată ce modele au purtat vedetele de la noi!

Verdict.ro
November 16, 2017
November 16, 2017

O rochie de seară aparent clasică, dar extrem de sexy? Rochia cu șliț adânc pe picior, readusă în modă de Angelina Jolie îți poate asigura o apariție desăvârșită pe orice covor roșu. Un item care le-a cucerit pe toate fashionistele, acest tip de rochie este o investiție pe care merită să o faci, întrucât nu se va demoda prea curând.

Vedetele de la noi adoră aceasta piesă vestimentară și nu există sezon de petreceri mondene în care să nu vedem cel puțin câteva astfel de modele. Ce ne-a atras atenția în toamna aceasta? Ei bine, șlițurile din ce în ce mai adânci, care ajung aproape de lenjeria intimă, fără a arăta, însă, mai mult decât trebuie. Priviți galeria foto și urmăriți cele mai îndrăznețe modele de rochii de la evenimentele mondene. Care vă place mai mult?

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !