Fashion

Cele mai bune ținute ale ultimei săptămâni! Iată aparițiile noastre preferate

ioana pana
March 20, 2019 10:51 AM

Cele mai bune ținute ale ultimei săptămâni

Iulia Mușat 

Pe lângă deliciul cromatic pe care Iulia îl propune prin ținuta ei, ea dă exemplul perfect de cum ar trebui să integrăm tehnica layeringului în ținutele de primăvară: folosind texturi ușoare și culori cât mai naturale. Forma ochelarilor de soare este forte actuală și se incadrează perfect în ținută, iar plasa împletită cu flori este touch-ul final care scoate întreg ansamblul din anonimat.

Roxana Memetea

Deși în poză nu se vede, fusta Roxanei are o textură metalizată care îți ia ochii, iar Triple S-urile Balenciaga sunt fără îndoială piesa de rezistență a ținutei. Jacheta ar fi pututfi înlocuită cu una oversized, sau măcar nu cu acel croi cambrat, astfel încât efectul să fie mai de impact. (rima nu a fost intenționată!)

Ilinca Dan

În cazul Ilincăi este de lăudat maniera în care a controlat situația volumetrică. Ansamblul este relaxat și în același timp foarte bine ancorat în moda momentului, datorită jachetei puffer și a încălțărilor. Pentru o accesorizare mai complexă, ar fi putut integra în ținută un ghiozdănel mini.