Fashion

Cele mai bune ținute de la turneul de tenis Wimbledon 2019

irina.letitia
July 16, 2019 14:40 PM

Ultima săptămâna a fost marcată de turneul de tenis de la Wimbledon, care a adunat întreaga cremă a societății britanice și nu numai. Desigur, focusul principal au fost meciurile de tenis legendare, însă în plan secund, am admirat, ca la o paradă a modei extinsă, ținutele afișate de vedete.

Cele mai bune ținute de la turneul de tenis Wimbledon 2019

Aparițiile care au făcut furori au fost ale membrelor familiei regale. Kate Middleton a strălucit pe tot parcursul turneului, fiind și cea care a înmânat trofeul căștigătorilor. Alături de ea, ducesa de Sussex s-a afișat de două ori la Wimbledon, unde și-a susținut prietena apropiată, pe Serena Williams!

Kate Middleton și Meghan Markle în public, la finala Wimbledon
Kate Middleton și Meghan Markle în public, la finala Wimbledon

 

Nici Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, nu s-a lăsat mai prejos, afișând câteva ținute foarte bine puse la punct. Fratele surorilor Middleton, James, ne-a oferit la rândul său o mostră de modă masculină și un exemplu de ”așa da” pentru acest tip de eveniement!

In publicul turneului, le-am zărit și pe Anna Wintour și pe Stella McCartney, pe David Beckham, Suki Waterhouse, Leona Lewis și Charlize Theron.

Dress code-ul general a fost situat între smart casual și elegant, motiv pentru care majoritatea doamnelor au optat pentru rochii de vară, de lungime medie, aproape în fiecare caz însoțite de pantofi și sandale cu toc. Deși romatica nu a fost una care să impună reguli, cele mai multe ținute au adoptat culori deschise, în ton și cu anotimpul.

Domnii,  de această dată, au fost poate chiar mai eleganți. Aceștia au urmărit turneul de tenis îmbrăcați la costume impecabile, estivale, în culori de bleu, bej, maro, bleumarin și chiar roz.

Urmărește în continuare, în galeria foto, cele mai reușite ținute afișate la Wimbledon 2019!