Fashion

Cele mai cool bentițe de păr purtate de Blair Waldorf în serialul Gossip Girl

ioana pana
August 22, 2019 08:00 AM

Bentițele sunt noul trend al acestui sezon în materie de accesorii de păr. Iar vestea popularizării lor nu a putut să nu ne ducă cu gândul la Blair Waldorf, protagonista serialului Gossip Girl, care a abordat acest look cu mult timp înainte să fie aprobat de publicațiile de profil.

Pe aceeasi temaGossip Girl revine! Vești bune pentru fanii serialului

Gossip Girl- o adevărată lecție despre stil

Filmat în New York, serialul Gossip Girl este o adevărată lecție despre stil; Blair Waldorf și Serena van der Woodsen au numai apariții memorabile. Mențiunile magazinelor preferate ale celor două, Tiffany & co., Chloé, și multe altele, alături de intervențiile personalităților din lumea modei asemenea Verei Wang și Alexei Chung, plasează producția în topul celor mai valoroase seriale din punct de vedere stilistic.

Cele mai cool bentițe de păr purtate de Blair Waldorf în serialul Gossip Girl

Fiind un fashion icon însăși, fiecare apariție a lui Blair este demnă de paginile unei reviste glossy, personajul fiind un as la capitolul mixatului imprimeurilor, în ceea ce privește look-urile de seară și nu în ultimul rând, la purtatul celor mai extravagante accesorii. Semnătura sa este constituită, totuși, de faimoasele bentițe de păr.

Fie că purta uniforma colegiului Constance, fie că își petrecea vacanța în Hamptons într-o rochie lejeră, sau participa la un bal mascat într-o fabuloasă piesă Ellie Saab, bentița nu era niciodată absentă din a-i completa ținuta. Urmărește galeria foto pentru cele mai cool bentițe purtate de Blair Waldorf în serialul Gossip Girl.