Cele mai cool modele de mantouri ale momentului

Verdict.ro
February 5, 2018
February 5, 2018

O iarnă extrem de prietenoasă până acum și temperaturi ce îți permit să îmbraci hainele favorite de sezon, asta a însemnat anul 2018 până acum. Si deși pare că primăvara bate la ușă, este momentul perfect să arunci o privire asupra celor mai râvnite modele de mantouri, care îți vor upgrada ținutele de sfârșit de iarnă, dar care te vor însoți și la începutul noului sezon.

Așadar, dacă te gândești să investești într-o piesă statement, îți propunem o selecție de 10 mantouri pe care le poți achiziționa în această perioadă!

Care sunt stilurile pe care poți miza acum și care să îți garanteze un look fresh și la anul?

Este clar că cele mai apreciate mantouri sunt cele lungi. Paltoanele  midi, ce depășesc genunchii și merg până la jumătatea gambei sunt cele mai râvnie modele, venind nu doar cu o influzie de styling, ci și cu una de confort. Zilele (încă) răcoroase de iarnă cer un partener pe măsură, iar mantourile lungi sunt trucul ideal pentru tine.

Ca modele, cele inspirate din trenchcoat-urile clasice, parte peste parte, cu o centură în talie, sunt favorite. Ai ca opțiune o textură mai lejeră, implicit un model mai subțire sau o variantă de mantou mai structurată, dintr-o lână mai groasă.

Dacă detaliile de mai sus îți sună într-o oarecare măsură cunoscute, atunci poți plusa la capitolul noutate cu o cromatică surprinzătoare. Propunerile actuale gravitează în jurul culorilor tari, astfel că ținutele tale de sezon vor fi orice, mai puțin plictisitoare! Un roșu corai, un fucsia, o nuanță de verde intensă, galben, sunt variante de culori potrivite unui look actual, cu o doză binemeritată de nonconformism,

Dacă ești adepta stilului ”british” și vrei un look complet, alege un mantou în carouri. Unul dintre cele mai iubite printuri ale anului 2017 se menține la putere și acum, iar tu poți combina un model de trenchcoat cu imprimeul în carouri, pentru o apariție desprinsă parcă de pe străzile londoneze.

Iată propunerile noastre!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !