Cele mai frumoase coafuri pentru nuntă din toate timpurile, de la Brigitte Bardot la Diana Ross

Verdict.ro
February 7, 2018
February 7, 2018

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei, iar coafura poate completa o ținută sau o poate distruge, așa că alegerea ei nu este deloc una ușoară.

Trucurile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți alegi coafura pentru nuntă trebuie să țină cont de câteva mici detali. Coafura perfectă trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să aibă elasticitate, să îți dea un aer romantic, să fie atemporală, să aibă o strălucire eterica.

Iată zece dintre cele mai frumoase coafuri de la Brigitte Bardot la Diana Ross:

  1. Cindy Crawford (2004) – a ales pentru ziua nunții o coafură lejeră, sauvage, care i-a pus în valoare frumusețea naturală. Pentru această ocazie, fotomodelul a ales sa-și poarte părul desfăcut, optând pentru bucle mari lejere.
  2. Margherita Missoni (2012) – a optat pentru stilul fresh twist, care a accentuat stilul clasic, completat cu o tiră din aur alb.
  3. Solange Knowles (2004) – a mizat pe frumusețea părului ei natural. Vedeta și-a prins în păr câteva fire de mărgăritar, care au oferit coafurii un plus de eleganță.
  4. Iman (1992) – a ales ca în ziua nunții cu David Bowie să-și poarte părul pe spate, buclele mari fiind lăsate să ”pice” în cascadă pe spate. Vedeta a dat un plus de eleganță coafurii optând ca bretonul să fie prins într-un mic coc, fața fiindu-i pusă în valoare de zâmbetul perfect.
  5. Caroline Tretini (2012) – a ales pentru ziua cea mare un coc chignon extrem de chic. Câteva fire de păr lăsate libere, i-au completat look-ul fresh.
  6. Diana Ross (1986) – Florile albe naturale și voalul alb, lung, accentuează cocul simplu
  7. Kate Moss (2011) – a ales un look boem, lăsându-și părul liber, sub voalul à la Julieta.
  8. Bianca Jagger (1971) – a ales părul natural sub pălăria cu boruri largi Yves Saint Laurent
  9. Marilyn Monroe (1956) – a strălucit în ziua nunții, fiind pusă în valoare de coafura cu bucle mari, acoperite cu un văl lung
  10. Brigitte Bardot (1959) – a mizat pentru un look natural, mizând pe părul blond și zâmbetul inconfundabil

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !