Fashion

Cerere în căsătorie la Premiile Emmy 2018

nicoleta.ispasescu
September 18, 2018 11:25 AM

În timpul celei de-a 70-a ediţii a premiilor Primetime Emmy 2018, care a avut loc seara trecută, la Los Angeles, Glenn Weiss, regizorul care abia câștigase un premiu, și-a cerut iubita în căsătorie în timpul show-ului.

Pe aceeasi tema

Premiile Emmy 2018 ţinute: ce vedete s-au îmbrăcat cel mai bine pe covorul roşu

A fost o seară plină pentru regizorul Glenn Weiss, în cadrul Premiilor Emmy 2018.

Pe lângă faptul că a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor al unui show de divertisment, el a considerat acest eveniment momentul perfect pentru a îngenunchia în fața iubitei sale, Jan Svendsen, în timp ce se afla live la televizor.


Glenn și-a început discursul de mulțumire cu o notă tristă, vorbind despre mama lui care a murit cu doar două săptămâni în urmă: „Mi-a adorat iubita, pe Jan”, a spus el.

„Jan, tu ești soarele din viața mea. Și mama avea dreptate, să nu dai drumul niciodată soarelui tău. Te întrebi de ce nu îmi place să te numesc prietena mea? Pentru că vreau să te numesc soția mea”. 

Mulțimea a rămas înmărmurită, iar Jan Svendsen i s-a alăturat pe scenă. În acel moment, regizorul s-a așezat în genunchi, a scos inelul pe care tatăl lui i-l dăduse mamei sale, și a cerut-o de căsătorie pe femeia visurilor lui.

Ea nu a stat pe gânduri, a acceptat, iar cuplul a primit aplauze furtunoase din partea celor prezenți la eveniment.