Cheia unei ținute reușite, de iarnă? Layering-ul! Iată ce look-uri interesante au afișat vedetele de la noi!

Verdict.ro
December 13, 2017
December 13, 2017

Unul dintre cele mai puternice trend-uri, încă de două sezoane, layering-ul rămâne un adevărat hit, iar suprapunerile promovate de fashioniste sunt din ce în ce mai îndrăznețe. Dacă este deja un clasic să purtă, rochie peste pantaloni sau cămașă pe sub rochie, iată că sezonul actual aduce în prim-plan o altă abordare.

Suprapuneri de mai mult de două item-uri, trei sau chiar patru, alăturări de etxturi și de materiale neconvenționale, dar și print-uri total neașteptate. Fie că vorbim despre un look pretențios, de eveniment de covor roșu sau despre o ținută de street-style, suprapunerile sunt cheia unui outfit cu adevărat reușit. Iar vedetele de la noi au dat dovadă de multă creativitate în acest sens! Inna și Delia, spre exemplu, au construit outfit-uri de street-style imposibil de neglijat cu privirirea. Două stiluri diferite, dar în care layering-ul joacă rolul principal.

Dacă e să ne uităm la ținutele de la evenimente, Venera Arapu ar primi coronița pentru cel mai îndrăzneț și elaborat look, cu siguranță. Câte dintre noi s-ar fi gândit să mixeze un pulover din lână cu o rochie din mătase și un sutien bătur în pietre, pe deasupra? În cazul în care această combinație vi se pare prea mult, aruncați un ochi la Andreea Bănică, Alina Tanasă, Lora sau la Iuliana și Emiliana, concurentele de la Bravo, ai stil.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !