Fashion

Christian Louboutin a lansat o nouă colecție de primăvară/vară 2020 inspirată de tradițiile din Himalaya

irina.letitia
July 22, 2019 16:16 PM

Christian Louboutin a făcut o excursie în munții Himalaya, mai exact în Bhutan, unde și-a găsit inspirația pentru cea mai nouă colecție a sa, destinată sezonului de primăvară/vară 2020.

Christian Louboutin a lansat o nouă colecție de primăvară/vară 2020

După cum spune însuși designerul afirmă, „frumusețea ar trebui să fie sinonimă cu libertatea”, iar prezentarea de primăvară/vară 2020 demonstrează cu siguranță că orice este posibil … cu puțină imaginație.

Designerul și-a invitat ”pasagerii” să se îmbarce în Loubhoutan Express, trenul de lux ce avea să îi transporte în lumea fascinantă a regatului budist din munții Himalaya, cel care l-a inspirat pe creatorul de pantofii în noua sa colecție. Ca întotdeauna în colecțiile sale, Louboutin nu omite nici sursa de inspirație pariziană, cea care l-a format în tinerețe și care l-a însoțit pe tot parcursul carierei.

Pantofi Christian Louboutin

 

Modelele clasice de pantofi marca Louboutin, printre care și Pensee, cel care a fost pictat inițial cu ojă roșie pe talpă de către asistenta sa, au beneficiat de un makeover, acesta din urmă fiind decorat acum în zona gleznei cu flori inspirate de creațiile lui Andy Warhol.

De îndată ce LouBhoutan Express ”a ajuns” la destinație,  în Bhutan, oaspeții au fost întâmpinați de piesa de rezistență a întregii călătorii în universul Christian Louboutin: o colecție de capsule tip couture, numită LouBhoutan, compusă din 13 piese realizate manual de artizani bhutanezi, ce au surprins prin aceste creații moștenirea culturală bogată a țării lor de origine.

Fiecare pantof a fost sculptat manual în lemn și pictat apoi, colaborare ce a rezultat în urma unui parteneriatului de șase ani cu studenții Școlii de Arte și Meserii Regale din Thimphu, Bhutan.

„Măiestria în Bhutan este una aparte și deosebită”, a spus Louboutin. „Artizanii de aici au un simț al culorilor, iar arhitectura și arta de aici în general sunt pline de bucurie. ”

Te invităm să urmărești în galeria foto imagini cu decorul deosebit în care a avut loc prezentarea colecției Louboutin, dar și ce vedete au fost prezente la eveniment!