Fashion

Cine i-a creat rochia de mireasă soţiei Principelui Nicolae

andreea voicu
September 30, 2018 17:30 PM

Duminică (30 septembrie), Principele Nicolae şi Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia. Ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Ilie a fost una impresionantă, marcată prin eleganţă şi simplitate.

Pe aceeasi temaNunta Principelui Nicolae cu Alina Binder. Cum a arătat mireasa

Mireasa a arătat senzaţional într-o rochie cu spatele gol și mâneci lungi, cu voal lung, diafan, iar pe cap a purtat o diademă strălucitoare.

Rochia Alinei Binder este o creaţie Parlor, inspirată din ţinutele tradiţionale purtate în România.

Cine i-a creat rochia de mireasă soţiei Principelui Nicolae

Creatorea rochiei de mireasă, Valentina Zaharia, a publicat pe pagina de Facebook a brandului românesc un video integral cu rochia creată special pentru Alina Binder.

”Ne face placere sa dezvaluim povestea rochiei de mireasa creata de Parlor pentru Alina Binder, mireasa Principelui Nicolae. În procesul de creație am căutat surse de inspirație și referințe istorice atât în ținutele tradiționale purtate în România rurală a anilor trecuți, cât și în rochiile de mireasă occidentale purtate de regalități”, a explicat aceasta.

Mai mult de atât, pentru broderia rochiei, designerul a reinterpretat elemente din portul tradițional al bunicii Alinei. Ținuta a fost creată din materiale nobile, 14 m de mătase, iar voalul din 4 metri de tull de mătase, brodat manual cu flori de câmp, preferatele miresei.

De asemenea, Alina Binder va avea şi o a doua rochie pentru petrecerea de la Cazinoul Sinaia. Aceasta va fi una fluidă, plisată manual, tot cu spatele gol.